• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Taksim`de Hayat Normale Dönüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Taksim Gezi Parkı`ndaki olayların ardından barikatlarla kapatılan Meydan`da hayat yavaş yavaş normale dönüyor. Temizlik çalışması dikkat çekerken, barikatlarda yer alan bir canlı yayın aracı görevliler tarafından alındı.

Taksim Gezi Parkı`nda polisin de müdahalesiyle büyüyen olaylar 11. güne girdi. Çıkan olaylar sırasında onlarca araç yakıldı. Maddi zararın 70 milyon lira civarında olduğu ifade edildi. Taksim`e çıkan tüm cadde ve sokakları kapatan eylemciler demir, taş, toprak ve yanmış araçlarla barikat kurdu. Çevik kuvvet polisinin Taksim`den çekildiği 31 Mayıs 2013 tarihinden itibaren turistlerin en uğrak yerlerden biri olan Taksim`e araç giremiyor.

Gezi Parkı`nda eylemcilerin çadırdaki bekleyişi sürerken, Taksim Meydanı`nda hayat yavaş yavaş normale dönüyor. Meydan`daki eylemci sayısının az olduğu dikkat çekti. Cumhuriyet Anıtı önündeki bazı grupların barakalarda yaşamlarını sürdürdüğü görüldü.

Bu arada, çıkan olaylarda hurdaya dönen ve barikat yapılan FOX TV`nin canlı yayın aracı da sabah saatlerinde bulunduğu yerden çekildi.

Zaman

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir