• DOLAR 32.367
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Adıyaman Umut Kervanı bayramda ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Senenin on iki ayında çalışmalarını devam ettiren Umut Kervanı, Adıyaman'da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

Yetim, muhtaç ve çalışamayan durumdaki insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım, başvuruları değerlendirerek ihtiyaç sahiplerini kategorize ettiklerini ve öncelik sırasına göre yardımda bulunduklarını kaydetti.

 

Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım hayırseverlere teşekkür ederek, "Adıyaman Umut Kervanı olarak Kurban Bayramı öncesi yaptığımız çalışmalarımızı Kurban Bayramı'nda da devam ettirmekteyiz. Rabbimizin izniyle yaptığımız çalışmalara katkı sunan hayır sahiplerinin hayırlarını Rabbim kabul etsin. Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda dağıtımında bulunmuştuk. Bayramda yurt dışında Yemen, Afganistan, Afrika ve Asya ülkelerine gönderilen kurbanlarımız kesildi. Kurban Bayramı'nda fakir, muhtaç ve yetimlere dağıtılmak için bize teslim edilen kurban etleri paylama yaptıktan sonra dağıtımını gerçekleştirmekteyiz. Rabbim kabul etsin inşallah." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir