• DOLAR 32.539
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2493.206
  • ...
SON DAKİKA
Muş HÜDA PAR'dan yerel basına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş'ta günlük yayınlanan Günaydın Muş Gazetesi'ne yapılan ziyarette HÜDA PAR heyetini Yunus Emre Gökarslan karşıladı.


Ziyarette medyanın toplum üzerindeki etkisinin büyüklüğünden bahseden Merkez İlçe Başkanı Yasin Toplu "Gazeteler görsellikten ziyade fikir ve zihin dünyamızı şekillendiren önemli bir kitle iletişim aracıdır. Bu nedenle insanın kişiliğini ve fikriyatını şekillendiren, insanın fikir dünyasında önemli değişikliklere neden olan böyle bir kitle iletişim aracının toplumu yönlendirme noktasında üzerine büyük sorumluluklar düştüğüne inanıyoruz. Toplumu yönlendiren böyle büyük bir gücün muhakkak ki ailenin, bireyin ve toplumun maslahatına yönelik çalışmalar yapması gerekir ki insanlığa karşı olan görevini de gereği gibi yerine getirmiş olsun. Aksi takdirde bu sorumluluğun altından kimse kalkamaz" dedi.


Basının önyargıdan arınmış bir şekilde bütün parti, kurum ve kuruluşlara eşitlik ve adalet ilkesi çerçevesinde yaklaşarak görevini yapması gerektiğini belirten Toplu, medyanın sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini söyledi.


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gökarslan, HÜDA PAR'a başarı temennisinde bulunurken partinin yapacağı bütün hizmet ve faaliyetlerde bağımsız medya olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya çalışacaklarını belirtti. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir