• DOLAR 32.504
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2486.292
  • ...
SON DAKİKA
Hamas’tan bayramda şehit, gazi ve esir aileleriyle dayanışma çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas Hareketi, yayımladığı açıklamada, Filistinli hacıları ve diğer ülkelerin hacılarını tebrik etti ve hac ibadetlerinin kabul olmasını diledi.

Bayramın Filistinlilere bulundukları her yerde daha çok sabır ve zafer, İslam ümmetine de karşı karşıya olduğu tehlikelere karşı koyabileceği birlik ve bütünlüğü getirmesi için dua eden Hamas Hareketi, eli tetikte bekleyen ve nöbet tutan direnişçiler ile işgal rejimi zindanlarında yatan esirlerin de bayramlarını kutladı.

Bayramın şehit, gazi ve esir aileleriyle dayanışma, fakir ve muhtaçları sevindirme için iyi bir fırsat olduğuna işaret eden Hamas Hareketi, söz konusu dayanışmanın Filistin halkının birlik ve bütünlüğünü güçlendireceğine dikkat çekti.

Açıklamada ayrıca şehit, gazi ve esir aileleriyle dayanışmanın Filistin halkının direnişini artıracağı belirtilerek, “Sabiteleri ve kutsal mekanları savunma şerefine ortak olalım. Bugün bayram sevincini, yarın Allah’ın izniyle Mescid-i Aksa’nın işgalden kurtulması sevincini birlikte yaşayalım” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir