• DOLAR 32.378
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.675
  • ...
HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kollarından örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

20 Haziran 2022 tarihinde başlayan ve 7 Temmuz'a kadar devam edecek olan Bingöl Merkez Genç Caddesi'nde bulunan yeni Valilik binası önünde Kızılay Kan Bağış Kampanyası devam ediyor.

Kan Bağış Kampanyası, Bingöl halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Bugün Cuma namazı çıkışı HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya'nın da aralarında bulunduğu HÜDA PAR İl Gençlik Kolları üyesi gençler, Kızılay Kan Bağış noktasına gidip kan bağışında bulundu.

 

"Vatandaşımızı Kan bağışı gibi hayırlı işlerde yarışmaya davet ediyoruz"

Konuyla ilgili HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, "Gençlik Kollarımızla birlikte kan bağışında bulunmaya geldik. Allah faydalı kılsın. Bu konuda özellikle vatandaşlarımıza da sesleniyoruz. Vatandaşımız duyarlıdır fakat tekrardan bu konularda özellikle kan bağışı gibi hayırlı yararlı işlerde yarışmalarını temenni ediyoruz. Kan bağışı malumunuz herkese lazım. Neticede herkesin karşılaşabileceği bir durumdur. Onun için herkesin bu konuda duyarlı olmasını temenni ediyoruz. Mümkün mertebe kan verebileceklerin kan bağışında bulunmalarını da istiyoruz." dedi.

"Kan vermek insan vücudunu yenileyip başkalarının hayatını kurtarır"

HÜDA PAR İl Gençlik Kolları üyesi Yusuf Doğru ise, "HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları olarak İl Başkanımız Refik Alpaya ile beraber Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Kan vermek insan vücudunu yenileyip başka insanların da hayatlarını kurtarıyor. Bizim için önemli bir şeydir. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz." dedi.

"Bingöl halkımızın inanılmaz duyarlılığıyla kan bağış kampanyamız devam etmektedir"

Kızılay Diyarbakır Bölge Kan Merkezi Müdürlüğünden kan bağış planlama uzmanı Süleyman Koç, konuya ilişkin yaptığı konuşmada, "20 Haziran itibariyle Bingöl ilimizde kan bağış kampanyası düzenlemekteyiz. Bugün kan bağış kampanyamızı 11'inci günü. 11 günlük faaliyetimizde Bingöl halkımızın inanılmaz duyarlılığıyla kan bağış kampanyamız devam etmektedir. Hastanelerde umutla kan bekleyen hastalarımızın mağduriyetlerini gidermek adına Bingöl halkı bu duyarlılıkla mağduriyetlerin önüne geçmektedir. Bu faaliyetimiz 7 Temmuz'a kadar devam edecektir. Bütün Bingöl halkını bu duyarlılığa, hastanelerdeki mağduriyetleri giderme adına desteğe ve kan bağışına davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir