• DOLAR 32.408
  • EURO 35.597
  • ALTIN 2326.067
  • ...
Vatandaşlar mucur bırakılan yolun asfaltlanmasını istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman merkez Şirinevler Mahallesi Toptancılar Caddesinde yaklaşık 6 gün önce yapılan kazı çalışmasından sonra yola bırakılan mucurlu taşlar araçların geçmesiyle tehlike oluşturuyor.

Yapılan kazı çalışmasından sonra mucur dökülen yola bir türlü asfalt yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, durumu Batman Belediyesi yetkililerine ilettiklerini fakat muhatap bulamadıklarını söyledi.

Yola bırakılan mucurlu taşların her an tehlike oluşturduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, yetkililere çağrıda bulunarak yolun asfaltlanması talep etti.

Kazı çalışması yapılan yere boşaltılan mucurlu taşların her bir araç geçişinde tehlike oluşturduğuna dikkat çeken mahalle sakinlerinden Abdürrahim Tosun, “Burası Batman merkez Şirinevler Mahallesi Toptancılar Caddesidir. Özellikle Turgut Özal Bulvarına 20 metre mesafedeyiz ve Batman trafiğinin en yoğun olduğu güzergâhlardan bir yerdir. Belediye 6 gün önce burada bir çalışma başlattı ve kazdı, ardından üzerini çakıl taşlarıyla doldurdu. Buradaki çakıl taşları vatandaşlara çok ciddi tehlike oluşturuyor. Her gün takriben bir yumurtanın iki katı kadar taşlar toplayıp kenara bırakıyoruz. Allah korusun bir aracın lastiğinden bir taş fırlarsa ölümle neticelenebilecek bir sonuç çıkabilir.” dedi.

“Batman Belediyesi yolumuzu ihmal ediyor”

Abdürrahim Tosun

Batman belediyesine durumu iletmelerine rağmen ihmal edildiklerini ifade eden Tosun, “Belediyeye defalarca çağrıda bulunup şikâyetlerde de bulunmamıza rağmen bize geleceğiz dediler ama halen gelen kimse olmadı. Sayın Valimizin duyarlılığını biliyoruz ve basın yoluyla duyurmak istedik. Bu durumu 5 gün önce belediye birimlerine iletmiştik ve bugün de aramamıza rağmen buraya gelen olmadı. Yani burası ihmal ediliyor. Vatandaş olarak Batman Belediyesinden isteğimiz çakıl taşlarının olduğu kısma ivedilikle asfalt yapmalarıdır.” ifadelerinde bulundu.

“Arabalar geçerken sağa sola taşlar fırlıyor”

Nihat Kaya

Arabalar geçerken sağa sola çakıl taşları fırladığını belirten bir diğer vatandaş Nihat Kaya, “Yolumuzun bir an evvel yapılmasını istiyoruz çünkü arabalar geçerken sağa sola çakıl taşları fırlıyor. Esnaf arkadaşlar durumu belediyeye iletmesine rağmen yol halen yapılmış değil. Bu durumdan rahatsız oluyoruz. Yetkililerden talebimiz bir an evvel kazılan ve mucur taşı bırakılan yerin asfalt yapmalarıdır.” diye konuştu. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir