• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
Bitlis'te 'Spor Okulları ve Engelsiz Spor' için açılış programı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Açılış programına Bitlis Vali Yardımcısı Furkan Seyman, Gençlik Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, Şube Müdürü Faruk Budak, Antrenörler, minik sporcular ve aileleri katıldı.

Gökmeydan'da toplanan minik sporcular ve antrenörler, 8 Ağustos Stadyumu'na kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış yaptı.

Elkatmış, gençlerin sağlıklı, ahlaklı, nitelikli yetişebilmesi için el birliği ile imkanları kullanacaklarını belirterek şöyle konuştu:

Herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Velilerimizi de çocuklarını spora teşvik ettikleri için kutluyorum. Spor, özgüven, arkadaşlık ve kaynaşma açısından son derece önemli olduğunu, günümüz dünyasında sporun bedensel bir aktivite olmasının ötesinde dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, bu yönüyle de insanlar ve toplumlar arasında barışa hizmet eden en etkin araçlardan biridir. Hayatınızdaki iki aylık bu güzel aktiviteyi en güzel şekilde gerçekleştirmenizi bekliyor, hepinize başarılar diliyorum.

Program Judo ve Karate branşındaki sporcuların gösterileri, halkoyunları gösterileri ile sona erdi.

Spor Okulları ve Engelsiz Spor için il genelinde 17 ayrı branşta 10 bine yakın sporcu 40 antrenör eşliğinde çalışmalar yapacak.

(İLKHA)








Bu haberler de ilginizi çekebilir