• DOLAR 32.496
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.391
  • ...
Bingöl Yarım Elma Çocuk Kulübü yıl sonu müsameresi yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bingöl’de 4-6 yaş arası çocuklara kişisel gelişim ve değerler eğitimi veren Bingöl Kalem Der bünyesinde faaliyet gösteren Yarım Elma Çocuk Kulübü ile Oyun Evi yıl sonu müsameresi yaptı.

Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa, kreş çocuklarının aileleri başta olmak üzere halk yoğun katılım gösterdi.

Etkinlikte çocuklar yıl boyu öğrendiklerini sergilediler. Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilahi, ezgi, ayet ve hadis sunumları ile devam etti. Programda tüm çocuklara başarı belgesi ve plaketler takdim edildi. Plaketleri anneleri tarafından verilen çocukların neşesi programa renk kattı.

Kreş yetkilileri yaptığı açıklamada, “Resulullah aleyhisselamın Buhari’de geçen bir hadisinde şöyle buyuruyor: ‘Her çocuk İslam fıtratı üzere doğar sonra anne babaları onu Yahudi, Hristiyan veya Mecusi yapar.’ hadisi şiarınca çocukların fıtratı üzere kalabilmeleri, temel eğitim, kişisel gelişim ve değerler eğitimiz noktasında faaliyet yürüyoruz. Yıl boyunca çocuklarla çeşitli eğitici programlar icra ettik. Kişisel bakım, adabı muaşeret, ayet, hadis ezberleri, birbirinden farklı çocuk oyunları, topluma adaptasyon programları gibi zengin içerikli programlarımızda eğitim yılını tamamlamış olduk. Çocuklarda ailelerinin de gözlemleriyle çok yönlü müspet gelişimler gözlemekteyiz. Çocukların gelişimiyle birlikte ailelerin ve çocukların memnuniyeti bize bu eğitimin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmış oluyor. Unutmamak gerekir ki temel eğitim ailede başlar ve en kalıcı eğitim ailede verilen eğitimdir.” ifadelerine yer verdi.

(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir