• DOLAR 32.339
  • EURO 35.183
  • ALTIN 2244.762
  • ...
Batman esnafı fiyatların yüksek olmasından şikayetçi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet, Şirinevler Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaret edilen esnaf, son dönemlerde ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların esnaf ve sanatkârları olumsuz anlamda etkilediğini belirterek çözüm için yetkililerin adım atmalarını istedi. 

Cadde esnafı, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek HÜDA PAR heyetine ilgileri ve sorunlara yönelik hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Durmaz, esnafın kendilerine ilettiği temel sorunların başında malzeme ve ürün fiyatlarına yapılan zamlar olduğunu söyledi.

"Piyasanın düzelmesi için mutlaka bir çözüm üretilmeli"

Daima esnafın yanında bulunup sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Durmaz, "Ekonomik krizin yaşandığı, enflasyonun çok yükseldiği, halkın alım gücünün düştüğü bu dönemde esnafımızın sıkıntılarını dinlemek ve yanlarından olduğumuzu ifade etmek üzere ziyaretler yaptık. Esnaflarımızın temel sorunu, artan malzeme ve ürün fiyatlarıdır. Yüksek fiyatlardan dolayı vatandaşlarımız ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Vatandaş, eskisi gibi esnaflara gidip alışveriş yapamıyor. Bu durumdan da esnaf olumsuz etkileniyor, iş yapamıyor. İş yapamayan esnaf giderlerini karşılayamıyor. Esnafın geneli bu sıkıntıları dile getiriyor ve bu konularla ilgili yetkililerden çözüm bekliyor. Esnafımız bu konuyla alakalı şikâyetlerinde haklıdır. Piyasanın düzelmesi için yetkililer mutlaka bir çözüm üretmelidirler." şeklinde konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir