• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Kanser hastası çocuğun son isteği duygulandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Barış Jantürk, henüz 3 yaşındayken kolon kanserine yakalandı. Ailesi, tam 5 yıldır Barış’ın bu hastalığı yenmesi için mücadele veriyor. Hastalığın yeni evre tedavisi için bir kez daha hastaneye gidecek olan minik çocuğun ailesi durumu Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na iletti.

Aileyi ziyaret ederek geçirdikleri kritik süreçte destek veren Beyoğlu, minik Barış’ın isteğini yerine getirerek akülü oyuncak araç hediye etti.

Barış’ın tedavisinin rahatlıkla yapılabilmesi için birçok konuda destek olacaklarını ifade eden Beyoğlu, "Şu an ihtiyaç duyduğu tek şey moralinin yüksek olması. Biz kendisine de ailesine de her türlü desteği vereceğiz. Yeter ki Barış sağlığına kavuşsun.” diye konuştu.

Kanser hastası Barış'ın, Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan akülü araç istemesi çevrede bulunan herkesi duygulandırdı. Beyoğlu, Barış'ın isteğini geri çevirmeyerek aynı gün temin ettiği akülü aracı Barış'a hediye etti.  

Anne Nisa Jantürk, aile olarak 5 yıldır büyük zorluklarla mücadele ettiklerinin altını çizerek, Beyoğlu çiftçinin gerçekleştirdikleri ziyaretle büyük moral kazandıklarını söyledi. Çocuğunun hayata tutunması için moral seviyesinin yüksek olması gerektiğini söyleyen Jantürk, "Çocuğumuz yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyor. 5 yıldır neler yaşadığımızı kelimelerle ifade edemem. Hayatta olduğu için Allah’a şükrediyoruz. Biz başkanımızı davet ettik. Hiç vakit kaybetmeden kıymetli eşiyle beraber geldiler. Bizlere de Barış’a da büyük moral oldu. Allah kendilerinden razı olsun. İyi ki böyle kalbi iyilik için atan insanlar var." dedi. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir