• DOLAR 32.506
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2495.575
  • ...
Viranşehir Kaymakamı Çengel ve Belediye Başkanı Ekinci'den buğday pazarı esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Zahireciler ve Borsa Derneği Başkanı Remzi Atan ve Dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ekinci ve Çengel, yeni hasat dönemi hakkında Başkan Atan’dan bilgi aldı.

Remzi Atan ve Dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Ekinci ve Çengel, daha sonra buğday pazarındaki işyerlerini tek tek gezerek, yeni mahsul ürünleri inceledi, esnaflara yeni sezonun bereketli ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yeni hasat döneminde tüm çiftçilere ve hububat alımı satımı yapan esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyen Ekinci ve Çengel, esnaflarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Bugün ilçe kaymakamımız Sayın Önder Çengel ve Meclis üyesi arkadaşlarla birlikte yeni hasat dönemi dolayısıyla bölge ve ilçenin ekonomisine büyük katkı sunan hububat kompleksi esnaflarımızı ziyaret ederek, esnaflarımıza hem yeni sezonun hayırlı olmasını diledik, hem de esnaflarımızın sorun ve taleplerini dinledik.

Onlardan aldığımız bu pozitif enerji bizlere güç veriyor. Güzel sohbetleri için her bir esnafımıza gönülden teşekkür ediyorum. Yeni hasat sezonunun tüm çiftçilerimize ve esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel de esnaflara hububat sezonunun bereketli ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Viranşehir Zahireciler Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci ve Kaymakam Önder Çengel’e teşekkür plaketi verdi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir