• DOLAR 32.387
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2326.31
  • ...
Batman’da köylerde hırsızlık yapan şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Batman merkeze bağlı Yeşilöz köyünde meydana gelen bağ bahçeden hırsızlık olayı ile ilgili yürütülen çalışmalar neticesinde; 60 metre elektrik kablosu ve bir su dinamosunu araç ile H.Ö. isimli şahsın çaldığının tespit edildiği bildirildi.

Yapılan takip neticesinde H.Ö. isimli şahsın Batman merkezindeki ikametinde yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, “Şüpheliye ait aracın yapılan incelemesinde; Beşiri ilçesi Doğankavak köyünde meydana gelen 40 inşaat demiri çalınması olayını, merkez ilçeye bağlı Yolağzı köyünde meydana gelen bir jeneratör, bir su pompası, bir set üstü ocak, bir mutfak tüpü çalınması olayını, Doğankavak köyünde meydana gelen bir çeki demiri, 50 metre su borusu, 2 römork demiri, 140 metre bahçe teli çalınması olayını, 20 metre kafes tel, 70 metre elektrik kablosunun çalınması olayını, Güneşli köyünde meydana gelen baz istasyonundan bir jeneratörün çalınması olayını ve İkiköprü beldesinde faaliyet gösteren sanayideki 4 farklı işletmeden tarım aleti çalınması olaylarını işlediği tespit edilmiştir.” denildi.

Meydana gelen 7 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edilen açıklamada, Batman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen H.Ö. isimli şahsın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Batman Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği kaydedildi.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir