• DOLAR 32.341
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2239.698
  • ...
Çalışan ve tatil yapmak isteyen öğrencilere 'yurt otel' imkanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; gençlerin yaz aylarında seyehat edebilmeleri ile farklı bölgelerde çalışma ve staj imkanı elde edebilmelerine olanak sağlayacak önemli bir gelişmeyi açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yurtlarımız 15 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş grubu arasındaki evlatlarımızın ücretsiz konaklama imkanlarına sahip olacaktır." dedi.

YURTLAR, 15 TEMMUZ-1 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi spor okullarımıza davet ediyoruz. Yaz aylarında gönüllerince seyahat edebilmelerine imkan sağlayacak bir kolaylıkla ilgilidir diğer haberimiz." sözleriyle önemli gelişmeyi duyurdu. Erdoğan, "Yurtlarımız 15 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş grubu arasındaki evlatlarımızın ücretsiz konaklama imkanlarına sahip olacaktır." diyerek sevindiren müjdeyi paylaştı.

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız düzenli ve süreli yardım programlarından faydalanan tüm aileleri ziyaret ederek insanlarımızı dinleyecek, ihtiyaç tespiti yapacaktır." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1"5 milyar liralık ilave bütçeye sahip, 12 ay süreyle d evam edecek olan aile destek programının ilk ödemesini Temmuz ayında yapıyoruz. Tip 1 diabet hastası evlatlarımızla ilgili müjdemiz var. Bu teşhisle insülün tedavisi gören çocuklarımızdan 11 bin 500 kişiye sürekli glikoz cihazı veya ikame cihaz temin edeceğiz. Yaşlı ve engelli bakım projelerini milli programa dönüştüreceğiz. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliğinden kişisel bakımlarına kadar tüm zaruri ihtiyaçlarını karşılayacağız." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir