• DOLAR 32.56
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2427.201
  • ...
Peygamber Sevdalıları`ndan Mirac Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Peygamber SevdalılarıPlatformu Batman Koordinatörlüğü yapılan açıklamada şu ifadselere yer verildi;
 
"Hz. Peygamber sallallahu aleyhi vesellemin Miracaçıkışı; o Hazretin sünnet-i seniyyesinin önemine ve tüm Müslümanlar için ab-ıkevser hükmünde olduğuna Rabbani bir mühürdür. Kur`an ve Sünnet, bir kumaşıniki yüzü gibi birbirlerinin yüzleridirler. Birbirlerinden ayrı olmaları mümkündeğildir. Toplumun ıslahı ve huzuru için mücadele yürüten her kim varsa, hangicamia varsa sonuca ancak o Hazretin metoduyla ulaşabilir. Çünkü Allah-u Teala;rızasını ve hoşnutluğunu onun sünnetine uymaya, onu rehber edinmeğeyerleştirmiştir.
 
İnşaallah, Mirac mucizesinin yıldönümü olan bumübarek gecenin hürmetine, ümmetin ıslahı için didinen, hizmet eden tümMüslümanlar ve camialar, Hazreti Peygamber sallallahu aleyhi veselleminsünnetinin etrafında daha sıkıca kenetleneceklerdir.
 
Hz. Peygamber sallallahu aleyhivesellemin Allah Azze ve Celle`nin dergahından pek çok ilahi hediye ile döndüğüMirac mucizesinin gerçekleştiği bu mübarek gecenin, İslam alemine ve tüminsanlığa bereket ve müjdeler getirmesi temennisi ile sizlerin ve İslamümmetinin Mirac kandilini tebrik ederiz." (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir