• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Sapkın derneklerin kapatılmasına bir çağrı da Malatya'dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından LGBT sapkınlığına karşı 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi.

Bugün saat 13:00'te Yeniden Refah Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Yeni Camii meydanında düzenlenen basın açıklamasına HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, İlçe Başkanları, diğer siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Basın açıklamasını okuyan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Kurhan, cinsiyet eşitliği, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servis edilen ve birtakım kişiler ve kurumlar tarafından desteklenen onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısında olduklarını söyledi.

 

Başta Avrupa ve ABD olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT derneklerinin sayısı gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Kurhan, başta sosyal medya fenomenleri olmak üzere, TV film ve dizileri, dergi ve gazeteler hatta çizgi filmlerde bile eşcinsellik özendirildiğini, lüks yaşantılar içerisinde gençlere rol model olarak tanıtılan isimlerin eşcinsellik üzerine yaptığı çağrılara dur denilmediğini ve Bayan Voleybol Milli Takım oyuncularının içerisinde bile bu sapkınlık içerisinde olanlar seçilerek normalleştirilmeye çalışıldığına vurgu yaptı.

Devletin önemli bir kurumu olan SGK'nın cinsiyet değiştirme ameliyatlarının protezler dahil devlet güvencesinde olduğunu açıklayarak bu sapkınlıklara meşruiyet kazandırdığını ve bunun neticesinde binlerce kişi ücretsiz cinsiyet değiştirme ameliyatı için sırada beklediğinin altını çizen Kurhan, Aynı SGK, SMA hastası yavruların tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kaldığını söyledi.

Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan ve normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıya kalındığını anımsatan Kurhan, bu sorun ekonomiden çok daha mühim bir sorun olduğuna dikkat çekti.

Kurhan, "Bugün burada bulunma amacımız: Hakiki ve öz bir medeniyet kurma ideallerimizi yok etmeye teşebbüs eden ve uğrana çok fazla bedel ödemiş olduğumuz değerlerimizi hiçe sayan bu topraklara yabancı ve mayası ne yazık ki bozulmuş güruhu ve onların gizli destekçilerini, alenen uyarmak ve ihtimal dahilinde Hakka çağırmaktır. 50 yıldır Erbakan Hocamız bizlere Haim Nahum Doktrini'den bahsetti. Ne diyordu; 'Bir ülkeyi savaşla işgal edemiyorsan, şunları yapmalısın aç bırakacaksın, borca esir edeceksin, dininden uzaklaştıracaksın, böleceksin, böldüklerini birbiri ile çarpıştıracaksın kolay lokma haline getirip yutacaksın' (işgal edeceksin) Bizler de görüyoruz ki; Her geçen gün Türkiye'mizin ahlaki, toplumsal, dini değerlerinde yozlaşma ve insanımızın geçmişle bağını kopartmak suretiyle onu yalnızlaştırma, umutlarını ve dayanağını elinden alma çalışmaları yayılmaktadır. Aslında insanlık tarihi boyunca gönderilen peygamberler, insanlığın değeri olarak yetişen alimler, kendisini yetiştiren düşünürler ve bilim insanları aracılığıyla insanlık gelişmiş ve belli bir medeniyet seviyesine ulaşmıştır. İnsanlığın dönem dönem içine düştüğü sapkınlıklardan Allah (Celle Celaluhu) onları elçileri vasıtayla uyarmış ve doğru yolu göstermiştir." dedi.

"Bu onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısındayız"

Kurhan şöyle devam etti: "Geldiğimiz noktada, özellikle son birkaç yılda, belli şer odaklarının düğmeye basmasıyla, hükümetler ve uluslararası organizasyonlardan aldıkları desteklerle; LGBT ve türevleri, zinayı koruyan kanunlar ve nizamlar, cinsiyet eşitliği çalışmaları, kaldırılan İstanbul sözleşmesi ve halen yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile bu değerlerin tahribatı ve yok edilme çabası ile karşı karşıyayız. Cinsiyet eşitliği, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servis edilen ve birtakım kişiler ve kurumlar tarafından desteklenen bu onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısındayız. Bu izansızlık ve edepsizlik olsa olsa geri kalmışlığın ve karanlığın bir tezahürü olabilir." ifadelerine yer verdi.

"LGBT dernekleri sayısı gün geçtikçe artmaktadır ve eşcinsellik özendirilmektedir"

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Kurhan

Başta Avrupa ve ABD olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT derneklerinin sayısının gün geçtikçe arttığına vurgu yapan Kurhan, "Başta sosyal medya fenomenleri olmak üzere, televizyon film ve dizileri, dergi ve gazeteler hatta çizgi filmlerde bile eşcinsellik özendirilmektedir. Lüks yaşantılar içerisinde gençlere rol model olarak tanıtılan isimlerin eşcinsellik üzerine yaptığı çağrılara dur denmiyor. Bayan Voleybol Milli Takım oyuncularımızın içerisinde bile bu sapkınlık içerisinde olanlar seçilerek normalleştirilmeye çalışılıyor." diye dikkat çekti.

"SGK, Cinsiyet değiştirme ameliyatlarını protezler dahil karşılıyor ancak SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kalıyor"

Devletin önemli bir kurumu olan SGK'nın (Sosyal Güvenlik Kurumu) cinsiyet değiştirme ameliyatlarının protezler dahil devlet güvencesinde olduğunu açıkladığını belirten Kurhan, "Bu sapkınlıklara meşruiyet kazandırıyor ve bunun neticesinde binlerce kişi ücretsiz cinsiyet değiştirme ameliyatı için sırada bekliyor. Aynı SGK: SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kalıyor. Bunun akabinde son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız. Bu sorun ekonomiden çok daha mühim bir sorundur." diye dikkat çekti.

"Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile yapısıdır"

Toplumları ayakta tutan en önemli unsurun sağlam bir aile yapısı olduğunu anımsatan Kurhan sözlerini şöyle sürdürdü:

Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür. Biz, toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak, ülkemizin ayakta kalabilmesi mümkün değildir. Bizler ileride; bunca ahlaksızlık yayılırken ve topluma bu ahlaksızlık dayatılırken siz ne yapıyordunuz? diye soracak olan evlatlarımıza ve neslimize: Bizler sessiz kalmadık, görmezden gelmedik, bizlere bırakılan mukaddes emanete sahip çıktık! diyebilmek için bugün buradayız. Tarihin üzerimize yüklediği misyon gereği buna mecburuz! Şehid kanlarıyla sulanmış ve 783 bin 562 kilometrekarelik vatanımızın neresinde bir toprağın altını kazarsanız, orada ecdadımızın kemiklerini ve naaşını bulmanız olasıdır. Atalarımız ve Aziz Şehidlerimiz bu mücadeleyi toprak için, tarla için, arazi için vermemişlerdir. Onlar inançları gereği, bu toprakların İslam beldesi kalabilmesi ve ezanların okunup İslam'ın yaşanabilmesi için vermişlerdir. Üzerindeki insanlar özgür ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için canlarını, gözlerini kırpmadan feda etmişlerdir. Tanımların oligarşik yapılar aracılığıyla yeniden yazıldığı ve özgürlük kavramının: sapkın duyguların pervasızca dışa vurması olarak algılandığı bu pörsümüş zamana öfke beslenecek çok fazla sebep vardır. Bizler bu alçaklığa engel olamıyorsak vay halimize! bizler bu ahlaksızlığı düzeltemiyorsak vay halimize!

"Devlet yetkililerimizden sapkın derneklerin kapatılmasını ve tüm faaliyetlerinin durdurulmasını istirham ediyoruz"

LGBT ve güruhuna ve desteklerine çağrıda bulunan Kurhan, "Bin yıl İslam'a hizmet eden Aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz. Milli görüş gençliği olarak bu Aziz milletin evlatlarına sahip çıkacağız. Evlatlarımızı sapkınlığa, ahlaksızlığa, lut kavminin akıbetine esir etmeyeceğiz. Bu Aziz milletin evlatlarının izzet ve şerefi için mücadele edeceğiz. Para kaybedebilirsiniz, bunu yeniden çalışarak kazanabilirsiniz. Allah muhafaza toprak da kaybedebilirsiniz, toprağı da tekrar savaşarak alırsınız. Ama bir nesli kaybettiğiniz zaman bunu bir daha kazanmamız mümkün değildir." düşüncesiyle Önce Ahlak ve Maneviyat diyoruz bu doğrultuda; Müslüman gençler olarak bizi biz yapan değerleri hiçe sayan, kaleyi içten fethetmek için uğraşan; ahlaksızlıklarını gençlere empoze etmeye çalışan LGBT derneklerinin her alanda karşısında duracağımızı kamuoyuna duyuruyor, devlet yetkililerimizden ise bu çağdışı sapkın derneklerin kapatılmasını ve tüm faaliyetlerinin durdurulmasını istirham ediyoruz." talebinde bulundu.

Kurhan son olarak "Kafirlere, siyonistlere ve İslam fıtratını yok etmek isteyen, insanlığı helake sürükleyen Allah'ın düşmanlarına diyeceğimiz tek cümle şudur ki: Kafirler! yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir