• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
Rektör Uluçam kampüs için ağaç istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.


Rektör Prof. Dr. Uluçam "Bologna Süreci Uyum Çalışmaları" kapsamında toplanan üniversite öğretim elemanlarıyla Bologna sürecini konuştu, gerekli bilgi paylaşımında bulundu.


Rektör Prof. Dr. Uluçam'ın yanı sıra toplantıya konuşmacı olarak Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Yrd. Doç. Dr. Servet Ulutürk katıldı. Rektör Prof. Dr. Uluçam, Bologna sürecinin yanı sıra, üniversitenin uzun süredir kullandığı Eski Devlet Hastanesi hizmet binasının boşaltılmasına ilişkin konuştu.


Prof. Dr. Uluçam, "Üniversite olarak yer sıkıntısı nedeniyle kullandığımız Eski Devlet Hastanesi kompleksini, Temmuz ayında boşaltacağız. Bu konuda üniversitemize destek sunan kuruluşlara ve yetkililere ayrıca teşekkür ederiz. Batı Raman Kampüsümüz artık faal olarak hizmette. Eğer bu kompleks farklı bir proje için değerlendirilecekse ve olası inşaat çalışmalarında buradaki ağaçların zarar görmemesi için, Eski Devlet Hastanesindeki ağaçları da Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek uygun görürlerse, Batı Raman kampüsümüzün çehresini değiştirmesi için kampüs arazimize dikmek istiyoruz" dedi. (Vedat Aydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir