• DOLAR 32.324
  • EURO 35.099
  • ALTIN 2300.718
  • ...
Camide bulduğu para ve ziynet eşyasını sahibine teslim etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman merkez Beşevler Mahallesi Peygamber Camii'nde akşam namazında bulduğu el çantasını sahibine teslim eden Rıdvan Özçelik, çantanın içinde bulduğu iletişim bilgileriyle içinde yaklaşık 7 bin lira ve altının olduğu el çantasını sahibine teslim etti.

Kaybolan el çantasını teslim alan Ramazan Nart, "Dünya bozulmuş, kimseye güven kalmamış' söylemlerine karşı bir cevaptır. Yani dünya var oldukça iyi insanlar ve Müslümanlar olacaktır." dedi.  

 

"Arkadaşımın söylemesiyle çantamın kaybolduğunu fark ettim"

Kaybolan çantasının içinde nakit para ve altın bulunduğunu belirten Nart, "Akşam namazı kılmak için kardeşimle camiye gitmiştik. Namazımızı kılıp eve gittikten yarım saat sonra telefonum çalındı. Bir arkadaşım arıyordu. Telefonumu açtım bana bir eşyamın kaybolup kaybolmadığını söyledi. O ana kadar çantam aklıma gelmemişti. Arkadaşımın sorusu üzerine el çantam aklıma geldi. Bunun üzerine çantanın benim olduğunu ve yakın zamanda gelip alacağımı söyledim." ifadelerini kullandı.

"Dünya var oldukça iyi insanlar ve Müslümanlar olacaktır"

Çantasının kendisine teslim edilmesinden çok, böyle iyi insanların olduğuna sevindiğini belirten Nart, dünya var oldukça iyi insanların da var olacağının bir ispatını daha yaşadığını ifade etti.

Nart, "Camide unuttuğum el çantamı benden sonra namaza gelen bir kardeşimiz bulmuş. Çantamı bulan arkadaş, yakın bir arkadaşımın tanıdığı olduğu için ona danışmış. Çantanın içindeki bilgilerle çantanın benim olduğunu fark eden arkadaşım beni aradı. Çantamda toplamda 6-7 bin lira değerinde para vardı. En çok sevindiğim taraf; bu kardeşimizin bu parayı bulup bana teslim etmesidir. Bazı insanlar diyorlar ya; 'dünya bozulmuş, kimseye güven kalmamış' söylemlerine karşı bu bir cevaptır. Yani dünya var oldukça iyi insanlar ve Müslümanlar olacaktır. Zaten ne kadar iyi bir şey varsa o da İslam ve Müslümanlarda vardır. Paramın bana gelmesinden çok, o kardeşimin çantamı bulup bana teslim etmesidir. Allah Teâlâ kendisinden razı olsun. Öyle insanlar hep var olsun. Rabbim sayılarını artırsın inşallah."

"Camide bulduğum el çantasını sahibine telim ettim"

Camide namaz kılarken içinde nakit para ve ziynet eşyası olan el çantasını bulup sahibine teslim eden Rıdvan Özçelik, "Camide akşam namazını kıldıktan sonra orada bir çanta olduğunu fark ettim. Caminin içine, bahçesine ve lavabosuna baktım ama kimse yoktu. Başta çantayı alıp almamakta tereddüt ettim. Sonra en iyisi alıp sahibini bulurum dedim. Evde içini açıp kontrol ettiğimde çanta sahibine oluşacak bilgilere ulaşınca getirip sahibene teslim ettim." diye konuştu. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir