• DOLAR 32.598
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2509.459
  • ...
Putin'den döviz ve ruble için kararname
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rusya'nın Ukrayna'daki işgali ve Batı ülkelerinin Moskova'yyaptırımları devam ediyor.
NATO'ya katılmaya hazırlanan Finlandiya'nın Genelkurmay Başkanı Timo Kivinen, ülkesinin şu anda Ukrayna'dakine benzer bir duruma karşı savunma hattı inşa ettiğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı ülkelerin küresel ekonominin temel ilkelerini ihmal ettiğini ve bunun sonucunda küresel ekonomideki sorunların kronik hale geldiğini vurguladı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya’nın Litvanya üzerinden Kaliningrad’a mal geçişini kısıtlanmasına yönelik yanıtlarının nasıl olacağı ile ilgili “Verilecek yanıt üzerinde kurumlar arası düzeyde çalışılıyor. Alınacak tedbirler diplomatik değil, uygulama alanında olacak” dedi.

Putin'in kuklası Kadirov, Lisiçansk kentinin yakında kuşatılacağını söyledi.

Gıda krizinin çözümü ve Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl yüklü gemilerin tahliyesine yönelik Türkiye ve Rusya askeri heyetleri arasındaki toplantı dün Moskova’da gerçekleştirildi. 'Yapıcı ve oldukça olumlu havada' geçtiği bildirilen toplantı sonucunda, sorunun çözümüne yönelik Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında görüşmelerin yapılmasına yönelik bir anlayışın oluştuğu öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir