• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR'dan SYDV'ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, İl Başkan Yardımcısı Vahit Eser ve İl Sekreteri Orhan Açıkbaş'ı SYDV Müdürü Yunus Bulmuş karşıladı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulmuş, HÜDA PAR için hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Başkanı Tasalı, "Bingöl ilimizde pek çok yoksul ve muhtaç ailenin yaşadığını, kendimiz de daha önce sivil toplum kuruluşu olarak yaptığımız yardım faaliyetlerimizden dolayı biliyoruz. Muhtaçlara ayrım gözetmeksizin yardım yapıldığını görmek bizleri memnun ediyor" dedi.


Parti olarak halkımızın yaşam standardının yükseltilmesi için çalışacaklarını, bunun temel hedeflerinden olduğunu ifade eden Tasalı, "Amacımız sosyal adaleti ve refahı toplumun tüm kesimlerine yaymaktır. Temenni ediyoruz ki halkımız yardım kuruluşlarına muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirsin. Siyasetçilerden ve siyaset kurumlarından da beklentilerimiz bu yönden çabalar ve çözümler ortaya koymalarıdır" diye konuştu.


SYDV Müdürü Yunus Bulmuş'a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve başarılarının devamını dileyen heyet, daha sonra kurumdan ayrıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir