• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Diyarbakır'da silahlı kavga: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Bağlar ilçesinde Muradiye Mahallesi Gürsel Caddesi'nde saat 19.30 sıralarında silahlı kavga çıktı. Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralanan 2 kişi Diyarbakır'daki hastanelerde tedavi altına alındı.


İddialara göre, birkaç gün önce çıkan kavgada satır yarası alan şahıs, bu gün saat 19.30 sıralarında kavga ettikleri kişilerin çalıştığı bara gelerek sağa-sola rastgele ateş açmaya başladı. Rastgele ateş açması sonucu yakın çevredeki iş yerlerine ve araçlara mermi isabet ettiği görüldü.


Kurşunlardan birinin isabet ettiği market sahibi Hacı Durgun, "Burada her gece kavga var, silahlı çatışma var. Bizim can güvenliğimiz de tehlikede" ifadelerini kullandı.


Yetkililere seslenen Durgun, " Buna bir çare bulmalarını istiyoruz. Halkın güvenliği için ya buraya polis ekibi bıraksınlar ya da bu bira yerlerini kapatsınlar. Bunlar yüzünden her gün burada kavga var" dedi.


Polisin olay yerine geç geldiğini iddia eden vatandaşlar, "Polisi defalarca aramamıza rağmen, olaydan yarım saat sonra geldiler" dediler.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (Hüseyin Yalçın/Hüseyin Asana - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir