• DOLAR 32.369
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.646
  • ...
Başbakan, Cumhurbaşkanı Gül`ün O Sözüne Ne Dedi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Taksim Gezi Parkı dolayısıyla başlatılan protesto gösterilerini Fas ’ta değerlendirdi.

Düzenlenen basın toplantısında sorulara cevap veren Erdoğan, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız ‘mesaj alınmıştır’ derken, içeriğinde ne var, bunu ben bilemem. Ama sabah ben de Fas’a hareket ederken, buna benzer bakan arkadaşlarımdan birinin açıklaması vardı, ‘mesaj alınmıştır’ diye. Ben de basın mensuplarına sordum. ‘Siz hangi mesajı aldınız. Bana açıklar mısınız?’ dedim. Fakat basın mensubu arkadaşlar, bana herhangi bir mesajı vermediler, açıklayamadılar.”

“EL CEZİRE DOĞRU HABERCİLİK YAPARSA ÇOK ÇOK İSABETLİ OLUR”

Olayların ağaç kesilme meselesinden başladığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

“Doğrusu ben tabii şu anda eğer olay ağaç kesme olayı ise, ki bu işin başlama süreci öyle, bir defa burada 12 ağaçtan bahsediliyor. Bunu sizin de bilmenizde fayda var. Hele hele (El) Cezire’nin çok daha iyi bilmesinde fayda var. Çünkü geniş bir yayın alanına sahipsiniz. Burada eğer doğru habercilik de yaparsanız, çok çok isabetli olur. 12 ağacın 10 tanesi sökülmüş, bir başka bölgeye dikilmiştir. Artık teknoloji buna müsait. Bu esnada 2 tanesinde böyle bir araçların, 2 ağacı kesmesi sıkıntısı olmuştur."

Erdoğan, ayrıca dönene kadar bu işin çözüme kavuşmuş olacağını söyleyip, "Aklı selimin daha ortama hakim olduğu kanaatindeyim ve öyle zannediyorum ki birkaç gün içerisinde de tamamiyle bu normale dönecektir." ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir