• DOLAR 32.596
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2518.506
  • ...
Bingöl de 200 geçici işçi alımı yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Valiliği`nce, Bingöl ve ilçelerindeki belediye başkanlıkları tarafından altyapı, çevre temizliği, ağaçlandırma ve park düzenleme işlerinde yaklaşık 3,5 ay görevlendirilmek üzere 200 geçici işçi alınacağı bildirildi.

 

20 Haziran -30 Eylül tarihlerinde, Bingöl Belediyesi`ne 60, Genç Belediyesi`ne 15, Solhan Belediye Başkanlığı`na 15, Karlıova Belediye Başkanlığı`na 15, Kiğı Belediye Başkanlığı`na 15, Adaklı Belediye Başkanlığı`na 10, Yayladere Belediye Başkanlığı`na 10, Yedisu Belediye Başkanlığı`na 10, Sancak Belediye Başkanlığı`na 10, Ilıcalar Belediye Başkanlığı`na 10, Çaytepe Belediye Başkanlığı`na 10, Servi Belediye Başkanlığı`na 10, Arakonak Belediye Başkanlığı`na 10 olmak üzere toplam 200 geçici işçi alınacağı belirtildi.

 

Açıklamanın devamında, "10 Haziran tarihine kadar iş başvurularının kabul edileceği, geçici işçi alımının Bingöl merkez ve ilçelerinde yapılacak noter kurası ile yapılacağı belirtildi.

 

Geçici işçi başvuruları için adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları, açıköğretim öğrencileri hariç örgün öğretimi olan bir kurumda öğrenci olmamaları, dul ve yetim aylığı almamaları, kamudan herhangi bir ad altında maaş ve geliri olmamaları, sosyal yardım sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir sosyal yardım almamaları şartlarını taşımaları gerekir.``denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir