• DOLAR 32.51
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2427.862
  • ...
Gaziantep’te yapılması planlanan sapkın organizasyonlara tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün sapkın bir grubun İstanbul Üniversitesi'nde sözde "onur pikniği" adı altında düzenlemeyi planladığı ve duyarlı Müslüman gençlerin geçit vermeyerek iptal ettirdikleri etkinliklerin benzeri "Küçük Buhara" olarak adlandırılan Gaziantep'te yapılması planlanıyor.

Kurtuluş Savaşı'nda işgalci ve sömürgeci Fransızlara karşı destansı bir mücadele sonucunda binlerce şehid ve gazi verilen Gaziantep'te sapkın bir grup tarafından yapılması planlanan sözde etkinliklere izin verilmemesi talep ediliyor.

Konu ile ilgili HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ile Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, sapkın grubun sözde etkinliklerine izin verilmemesi çağrısında bulundular.

Son zamanlarda ABD ve bazı Avrupa ülkeleri tarafından fonlanan bazı sözde grup ile derneklerin sapkınlığı yaymaya çalıştıklarına dikkat çektiler.

İçişleri Bakanlığı'nın bu tür sapkınların sözde yürüyüşlerine izin vermemesi gerektiğini ifade eden Göçer, hiç kimsenin Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkmaması gerektiğini belirtti.

 

Sapkınlığın kabul edilemez olduğunu ifade eden Göçer, "Sapkınlık Kur’an Kerim’in tabiriyle, ‘çirkin bir hayasızlıktır ve hiç kimse sapkınlığı normal göstermeye çalışmasın. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de Rabbimizin 'çirkin' olarak nitelendirdiği ve bir kavmi bu çirkin davranışlarından helak ettiği fiili kabul edemeyiz. Bu sapkınlığı birileri toplumumuzda yaygınlaştırmak istiyor. Bu sapıklıktır. Herhangi bir hastalık değildir. Bu normal bir şey değildir; anormaldir, sapıklıktır. Mutlaka bunun cezalandırılması lazımdır. Bu sapkın grupların yaptıkları sözde etkinliklere de asla izin verilmemelidir." dedi.

Gaziantep'te sapkın bir grup tarafından yapılması planlanan sözde etkinliklere izin verilmemesi çağrısında bulunan Göçer, "Gaziantep şehitler şehridir. Gaziantep Şehitkâmil'in, Şahinbey'in, Molla Mehmet Karayılan'ın ve aziz İslam âlimlerinin şehridir. Gaziantep 'Küçük Buhara'dır. Gaziantep Kurtuluş Savaşı'nda destansı mücadele vererek işgalci ve sömürgeci Fransızlara bile geçit vermemiştir. Şimdi asla bu sapkınlara, toplumu ifsad etmek isteyenlere asla izin vermeyecektir. Gaziantep Valiliği asla bu etkinliklere izin vermemelidir." ifadelerini kullandı.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök de sözde etkinliklere izin vermeyeceklerini belirterek şunları söyledi:

 

 "Gaziantep'te LGBTİ'yi meşru gösterecek yeni bir organizasyon hazırlığı yapılıyormuş. Bizi biz yapan değerlerimize aykırı bu tür organizasyonlarla Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkan, toplumumuzun değerlerini yozlaştırmaya çalışan şer odaklarına bir kez daha sesleniyorum; biz millet olarak hele de Gazişehrin evlatları olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz.

Sadece 25 bin Memur-Sen üyesi adına değil bu şehrin sağduyulu, vatan ve millet sevdalısı tüm STK'ları adına diyorum ki; bu millet bugüne kadar her türlü sapkınlığın karşısında olmuş, bundan sonra da karşısında olmaya devam edecektir. Allah'tan (Celle Celaluhu) korkmuyorsanız bari kuldan utanın. Utanmazlıkta ısrar eder, bunun adını da 'onur yürüyüşü' falan koyarsanız Şahinbeylerin, Şehitkâmillerin ve Karayılanların torunları size asla geçit vermez.

Ben öncelikle şehrimizin yetkililerini toplumun milli manevi ve ahlaki değerlerine aykırı bu sapkın programa engel olmaya davet ediyorum. Ayrıca bataklığın kurutulabilmesi için de Milli Eğitim Bakanımızı bize yıllardır dayatılan Batılı değerlerin etkisinde Kur'an Kerim'e saygısızlık yapan bir nesil yetiştiren müfredattan bizi kurtarıp, milli, manevi ve dini değerlerimizi önceleyen tamamen yerli ve milli bir müfredat hazırlanması için harekete geçmeye davet ediyorum." (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir