• DOLAR 32.548
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2438.136
  • ...
Görevde yükselme eğitimleri başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Üniversitesi'nde görevde yükselme eğitimleri başladı. Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen görevde yükselme eğitimleri 03-28 Haziran 2013 tarihleri arasında bir ay sürecek. Sınav tarihinin ise 10 Temmuz olduğu belirtildi.

Eğitim programında liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmet gerekleri ve personel planlamasının esas alındığını söyleyen Üniversitenin Personel Daire Başkanı Kemal Eviz, "Düzenlemiş olduğumuz eğitim programı, liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmet gerekleri ve personel planlaması esas alınarak hazırlanmıştır. Belirtilen kadroya başvuran adaylar sınavlardan yüzde 60 kurum mevzuatı, yüzde 40 genel mevuzat kapsamında eğitime tabi tutulacak. Yapılacak sınavda 100 üzerinden en az 70 puan alan adaylar kazanmış sayılacak." dedi.

Öte yandan 2 boş şube müdürlüğü kadrosuna 3 başvurunun, 24 boş şeflik kadrosuna 31 başvurunun yapıldığı ve ayrıca 2 boş bilgisayar işletmeni kadrosuna da 2 başvurunun yapıldığı bildirildi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir