• DOLAR 32.331
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2284.383
  • ...
israil Taksim`deki Olaylar Karşısında Dört Köşe!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber / Dışhaber Servisi
 
İstanbul Taksim`de cereyan eden olaylar, Batı ve siyonist israil basınında inceden inceye bir sevinç ve memnuniyet dalgası oluşturdu. Siyasi analiz, insan hakları ve demokrasi kisvesi altında gizlenen bu memnuniyet tabii işin erbabından kendini saklamayı başaramadı. İşte bunlardan birisi de "bugün israil" isimli sitede yayınlanan "Erdoğan`a uyarı" başlıklı yazıydı.

Buiz Bismot`un kaleme aldığı makalede şu ifadeler yer alıyor: "Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursiye laikliği tavsiye eden Erdoğan, tam zıt istikamette adımlar atıyor. Geçen hafta mecliste kabul edilen içki yasası, Türkiye`nin laik yüzünü değiştirecek ve Kemalizm`in Türkiye`deki konumunu sarsacak bir mahiyet arz ediyor. Erdoğan`ın Türkiyesi, halkın büyük çoğunluğunun endişe ve taleplerini görmezden geliyor. Dahası Erdoğan cüretli adımlar atmaya devam ediyor. Sadece birkaç gün içinde bu doğrultuda hayret verici bir dizi olay gerçekleşti. Ankara büyükşehir belediyesi vatandaşların ahlak kurallarına uyması konusunda anonsla çağrıda bulunuyor.

Ankara`da bir mahkeme Hz. Muhammed`e hakaret ettiği gerekçesiyle Ermeni bir yazara 13 ay hapis cezası verdi. Bütün bu gelişmeler Türkiye`nin Erdoğan döneminde hızla İslamlamileşmeye doğru yol aldığına işaret ediyor.

Bu satırları kaleme aldığım ana kadar Erdoğan`dan Türkiye halkından özür dilediğine dair herhangi bir şey duymadım.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir