• DOLAR 32.524
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2490.689
  • ...
SON DAKİKA
İşgalci yerleşimcilerin saldırısına uğrayan yaşlı bir Filistinli yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist rejimin yardakçılığını yaptığı işgalci yerleşimciler, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yaşayan Filistinlilere saldırarak gerek onlara gerek evlerine gerekse de arazilerine zarar veriyor. Ağaçları yakıyor, yıkıyor, tarım ve hayvan ürünlerini çalıyor.

Tüm bu barbarlıklarına rağmen kendilerine bir fiske dahi atılmayan işgalci yerleşimciler, bu vurdumduymazlıktan cesaret alarak yaşlı bir Filistinliye saldırdı.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre 64 yaşındaki Abdulkerim İbrahim El-Ca'beri, işgalci siyonistlerin yaptığı işgal yerleşimlerinin yakınından bulunan arazisinde bulunduğu sırada saldırıya uğradı.

Saldırıda aldığı ağır darbeler yüzünden yaralanan ve bedeninde şişmeler oluşan El-Ca'beri, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kudüs Uygulamalı Araştırma Enstitüsü (ARIJ) Genel Müdürü Cad İshak yaptığı açıklamada Batı Şeria ve Kudüs bölgelerinde 199 işgal yerleşim merkezi, 220 gecekondu tarzı olmak üzere 419 işgalci yerleşim merkezi bulunuyor. Burada 913 bin işgalci yerleşimcinin bulunduğunu belirtti.

İşgalci siyonist rejimin Filistinlerin arazilerini gasp ederek kurduğu bu işgal yerleşim merkezlerinin tamamı uluslararası yasalara göre gayrimeşru durumdadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir