• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
Reuters Muhabirinin Sorusu Erdoğan`ı Kızdırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kuzey Afrika ziyareti öncesi havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Reuters muhabiri Birsen Altaylı ile tartışmaya girdi.

REUTERS MUHABİRİYLE TARTIŞTI

Erdoğan`ın, Gezi Parkı eylemlerine katılanların iç ve dış bağlantılarına dikkat çekerek CHP`ye yüklenmesi üzerine Reuters muhabiri de "Oradaki herkes CHP`li miydi?" şeklinde bir soru yöneltti.

Muhabirin sorusu üzerine Erdoğan da kendisine dönerek "Peki CHP`nin hiç mi bağlantısı yoktu, oradaki üniversitelilerin ideolojisi yok mu?" diye bir soru yöneltti.

"NE MEAJI BU?"

Muhabir, Türkiye`nin çeşitli şehirlerindeki eylemler için "mesajı aldınız mı" diye sorunca Erdoğan da bu soruya "Siz ne mesaj aldınız peki, az önce de başka bir arkadaşa sormuştum, şu an size de sorayım, nedir bu mesaj?" karşılığını verdi.

"EVLERİNDE ZOR TUTTUĞUMUZ YÜZDE 50 VAR"

Reuters muhabirinin sorusuna kızan Erdoğan şunları söyledi;

"Sokaklarda eylemlere katılanları toplum olarak adlandıramazsınız. Toplumun bir kısmı derseniz anlarım ancak toplumun tamamı değil. Şu an bizim evlerinde tuttuğumuz yüzde 50`lik bir kesim var. Onları evlerinde zor tutuyoruz. Sen ne diyorsun?

Bu haberler de ilginizi çekebilir