• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
Yavuz Selim semt pazarı Cizre caddesine taşındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


BATMAN - Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır Mahallelerine hizmet veren günlük seyyar semt pazarı, alanın ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle Cizraddesi'ne taşındı.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul, "Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır Mahallelerine hizmet veren seyyar semt pazarımızın kurulduğu sokağın küçük ve dar gelmesi nedeniyle, hem esnafımız hem de buradan yararlanan vatandaşlarımız açısından alışveriş konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Hem halktan hem de esnaflarımızdan semt pazarının yerinin değiştirilmesi konusunda gelen talepleri değerlendirdik. Müşteri ve satıcıların bu olumsuz durumdan kurtulmaları için Petrol Mahallesi 109. Sokak üzerinde bulunan ve Perşembe günleri kurulan günlük semt pazarımızı, İl Emniyet Trafik Müdürlüğü'nün de görüşü alınarak aynı mahallede bulunan ve yeri daha geniş ve müsait olan Cizre Caddesi'ne taşıdık" dedi.

 

Pek çok mahalleden Pazar kurulması için belediyeye başvuruların olduğunu da belirten Ertuğrul, "Bundan sonraki süreçte sadece bir mahalleye hizmet eden ve canlı olmayan pazarlarımızın yerlerini değiştirip hem pazarların canlanmasını hem de diğer mahallelerimizin faydalanmasını sağlayacağız. Ayrıca tüm bu pazarlara uzak olan semtlerimize yeni ek pazarlar kurulması için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir