• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
SBS Birincisi Altınla Ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ÇORUM -8. sınıf SBS sorularının tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan İsmetpaşa İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencisi Ömer Deniz Ocaklı, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve İsmetpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Karaman ve ailesi ile birlikte Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin`i makamında ziyaret etti.


Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, "İsmetpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerimizden Ömer Deniz Ocaklı, 100 sorunun tamamını doğru cevaplanarak 500 tam puan almıştır. Türkiye birincileri arasına ismini yazdıran öğrencimiz ayrıca yerleştirme puan türünden ise Çorum ikincisi oldu. Öğrencilerimizden Ahmet Can Ok ise 100 sorudan 99`una doğru cevap vererek 494,257 puanla Çorum üçüncüsü oldu" dedi.


Bu sınavın üniversiteye girişin bir kapısı olduğunu söyleyen Kaymakam Hulusi Şahin ise, Ömed Deniz Ocaklı`nın 4 yıl sonra da aynı başarıyı YGS ve LYS`de de başarı göstererek Sungurlu`nun yüz akı olacağına inandığını söyledi.


Sungurlu`nun eğitim çıtasının yükseldiğini dile getiren Kaymakam Şahin, "Çocuklarımız zeki, öğretmenlerimiz çalışkan, idarecilerimiz ise iyi niyetli. Hem Çorum`da hem de Türkiye genelinde Sungurlu`yu iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir