• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
Aydal: Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Fatih Erbakan’dır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

Adana’da basın buluşmaları kapsamında gazeteci ve basınla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, "Yeniden Refah Partisi olarak adayımız Genel Başkanımız Fatih Erbakan’dır" dedi.

Basın mensuplarının, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasını ve Kemal Kılıçdaroğlu’na adayını(adaylığını?) açıklaması yönündeki çağrısını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna cevap veren Aydal, şunları kaydetti:

İktidar partisinin başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi, Cumhurbaşkanımız, ben adayım cümlesini herhangi bir toplantıda ayak üstü söyler miydi? Büyük bir basın toplantısı düzenler, önemli bir açıklama yapılacaktır denilirdi. Orada söylenmiş olan cümle tamamen Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiyi sıkıştırmak. Hadi ben söyledim, sen de adayın kimse söyle cümlesinden başka bir şey değildir.

Ben şahsi kanaatimi söylemek istiyorum, parti görüşü değildir. AK Parti’nin adayı Selçuk Bayraktar’dır. Türkiye’de Teknofest’ler, niye her ilçede, ilde yapılıyor farkında mısınız? Teknofest kimin için düzenleniyor? Selçuk Bayraktar niye eşi ile beraber kaldırımlara oturup dürüm yiyor? Etrafında 50 tane gazeteci resim çekerek servis ediyor. Selçuk Bayraktar’ın neden Ayasofya’ya gidip eşi ile beraber ibadet edeceğini biz, hepimiz duyuyoruz? Seçime kadar bunu göreceğiz.

Köprülerin altından çok sular akacak diyen Akdal, “Ama bildiğimiz şeyler çok değişecek. Bizim de batan bir titaniğe binme gibi durumumuz yok.” diye konuştu. (İLKHA)

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir