• DOLAR 32.603
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2494.651
  • ...
Bingöl Valisi Ekinci, köy muhtarlarıyla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplantıda söz alarak konuşan muhtarlar, köylerine ait talep, sorun ve çözüm önerilerini dile getirirken, Vali Ekinci, köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Bingöl'de şehrin çehresini değiştiren önemli yatırımlara imza attıklarını söyleyen Vali Ekinci, Bingöl'e istihdam ve yatırım anlamında katma değer katacak yatırımların hayata geçirildiğini kaydetti.

Ekinci, "Köylerimizde vatandaşlarımızın güven içinde daha rahat hayat sürebilmeleri amacıyla elimizdeki imkânları üst düzeyde ve etkin şekilde kullanarak onların hayatlarına dokunmaya gayret ediyoruz." dedi.

Ekinci konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sizler de kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın birer temsilcisi, devletimizin de birer görevlisi olarak elbette vatandaşlarımıza daha yakın ve sorunlarına daha vakıfsınız. İnşallah sizlerle birlikte el ele vererek bu sorunları en kısa zamanda çözecek, vatandaşımızın hayatına yeni hizmet kalemleri ile dokunmuş olacağız." dedi.

"Vatandaş odaklı çalışma modelini benimsiyoruz"

Ekinci, "Amacımız vatandaşlarımızın da içinde olduğu süreçlerle mevcut problemleri birlikte çözmektir. Yine daima bir plan içinde çalışmayı ve yapılanların ve yapılacakların bilinmesini önemsiyoruz. Vatandaş memnuniyeti bu çalışma tarzı ile inşallah daha yüksek olacaktır. En yakınından en uzağına tüm köylerimiz, tüm mezralarımız hizmet götürme açısından bizim için aynıdır." dedi.

"Kaynaklarımızı etkin şekilde kullanıyoruz"

Ekinci; "Kaynaklarımızı etkin şekilde kullanıyoruz. Ekiplerimizi verimli şekilde çalıştırıyoruz. Bu çalışma temposu ile geçen yıl 488 kilometre asfalt yol yapımı ile bir yatırım gerçekleştirdik. Fakat bu yatırımlar tek başına tüm sorunları çözmüyor. Bunun yanında içme suyunda, kanalizasyonda, parke taşında ve diğer konularda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu yıl özel bir durum olacak inşallah. Bütçemizi 400 milyon liralık ek bir bütçeyle arttırdık. Sayın Bakanımız ve milletvekilimizin gayretleriyle yeni kaynaklar temin edildi. Dolayısıyla bu yıl çok daha fazla köyümüze hizmet etme, çok daha fazla vatandaşımızın hayır duasını alma gayreti içerisinde olacağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir