• DOLAR 32.483
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2472.699
  • ...
TGK `Gençler İslam Dinini Tanısınlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- İlköğretim 8.sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı(SBS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Tarkan bir açıklamada bulundu.


Cengiz Tarkan, şimdi burada ailelere çok şey düştüğünü belirterek, gece gündüz demeden bu gencecik yaşta çalışan öğrenciler için sonuç her ne olursa olsun ailelerin, öğrencilerin psikolojilerini bozucu cümle ve davranışlarından kaçınması gerektiğini ifade etti.


İyi bir toplumun maneviyatı iyi eğitimli bir gençlikle ayakta kalabileceğini belirten Tarkan, ailelere düşen sonuç her ne olursa olsun bu süreçte gençlere sahip çıkmak olduğunu ve aydınlık yarınlar için her zaman çocuklarının yanında olmaları gerektiğini kaydetti.


Yaz tatilini gençlerin İslam Dinini daha iyi tanımaları için manevi ve milli değerlerini anlamaları için çalışarak değerlendirmeleri gerektiğini de belirten Tarkan, TGK olarak Allah yoluna adanmış ezber bozan bir gençliğin yetiştirilmesi için üzerlerine düşen her şeyi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Veysi Rüzgâr-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir