• DOLAR 32.532
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2489.118
  • ...
Kavga Çıkarttığı İçin Minibüslere Binemiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR -İzmir`in Torbalı ilçesi Sağlık köyünde ailesiyle birlikte yaşayan ve geçimini bölgede bulunan minibüslerde şoförlük yaparak kazanan doğuştan kekeme Murat Çetinçelen, "Ben minibüste şoförlük yapıyordum ve yanımda bir bayan arkadaşım vardı. Kekeme olduğum için tam konuşamıyorum.

O sırada araçta bulunan müşteriler benimle dalga geçti. Ben de gururuma yediremedim ve onlarla kavga ettim. Olayı anlatmak için gittiğim kooperatifin camları kırıldı. Bunun üzerine kooperatif yönetimi hem beni işten çıkardı hem de dolmuşlara almama kararı verdi. Kooperatif binasının camına, "Murat`ı gelip giderken arabaya almak yasaktır. Alan üyeye 100 TL ceza yazılacaktır. Yönetim" yazısı asıldı. Ben de bu yazıyı kendi cep telefonumla görüntüledim.

Benim hayatım alt üst oldu. İlçe merkezine gitmek istediğimde önce 6 kilometre yürüyüp Subaşı Kavşağı`na gidiyorum, oradan da Tire dolmuşlarına binmek zorunda kalıyorum" iddialarında bulundu. "Bu yapılanlar insan haklarına aykırı. O şoförleri dava edeceğim. Cinayet bile işlesem beni o dolmuşa almak zorundalar" diyen Çetinçelen, davasıyla ilgilenecek gönüllü avukatlar aradığını söyledi.

İHA

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir