• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kanada polisinden ikiyüzlü söylem!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kanada'nın Toronto şehrinde Filistin şapkası takan adam, polis memuruna Ukrayna Rusya savaşı hakkında fikirlerini sordu. Açık bir şekilde Ukrayna'yı destekleyen polise Filistin hakkındaki fikrini sorduğunda ise polisin çifte standartıyla karşı karşıya kaldı.

Batı’nın ikiyüzlülüğü söylemlere de yansımaya devam ediyor. Kanada emniyet biriminde görevli bir polis memuruna, ‘Ukrayna’yı destekliyor musunuz?’ sorusu iletildiğinde, “Elbette Ukrayna’yı destekliyorum” dediğini duyuyoruz. Aynı polis memuruna ‘Filistin’i destekliyor musunuz?’ diye sorulduğunda ise, “Şu anda kaydımı alıyorsunuz. Bunu kullanamazsınız. Size karşı şu an tarafsızım” ifadeleriyle karşılaşıldı.

Siyonist işgal rejiminin zalimlikleri ve topraklarını korumak için mücadele eden Filistinlilere destek olmayı aklından dahi geçirmeyen, her türlü fırsatta Siyonistleri koruyan ve aklayan Batı’nın ikiyüzlü tavırları, Batı’nın dilinden düşürmediği “insanlık söylemlerinin” içinin nasıl boşaltıldığını kanıtlıyor.

Ukrayna’daki haksız işgali eleştiren dünyaya övgüler düzen Batı, Siyonistlerin eleştirilmesini asla kabullenmeyecek görünüyor!
Haksöz

Bu haberler de ilginizi çekebilir