• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...
Özel gereksinimli öğrencilerin TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiledikleri projeler takdir topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen ve Akşemseddin İşitme Engelliler Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerin, öğretmenlerinin rehberliğiyle hazırladıkları projelerin sergilendiği fuarda, öğrenciler birbirinden güzel projelere imza attı. Toplam 13 projenin sergilendiği fuar katılımcılardan tam not aldı.

Serginin açılış kurdelesini öğrencilerin kesmesini isteyen Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz; öğrencilere, rehberlik aşamasında desteğini esirgemeyen öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür ederek özel gereksinimli öğrencilerin hazırladıkları çalışmaların çok anlamlı olduğunu belirtti.

Sergide konuşan Okul Müdürü Mesut Gönç, Uzun bir sürecin emeği olan çalışmaların bugün burada sergilenmesi ile özel gereksinimli öğrencilere fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerinin en net göstergesi olduğunu ifade etti.

Açılışın ardından stantları gezen misafirler, öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisine; Battalgazi İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar, TÜBİTAK Koordinatörü Makbule Binici, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir