• DOLAR 32.508
  • EURO 34.582
  • ALTIN 2494.866
  • ...
Belediye Başkanı Tanğlay çalışmaları yerinde inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tanğlay, TOKİ 4. Etapta çalışmaları devam eden yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

“Daha yaşanabilir bir Bitlis için çalışıyoruz” sloganıyla yola çıktılarını belirten Tanğlay, belediye olarak Bitlis’in geldiği noktayı farklı bir boyuta taşımak istediklerini, bu kapsamda yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Tanğlay, “Bitlis Belediyesi olarak halkımızın spor ve yürüyüş alışkanlığı kazandırmak için yaptığımız yürüyüş ve bisiklet yolu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha sağlıklı ve daha güzel bir Bitlis için çalışıyoruz. Burada yapacağımız yürüyüş ve bisiklet yolu 4 metre genişliğinde olup, 2 bin 200 metre uzunluğunda olacaktır. 2 adet bisiklet istasyonu olacak.” dedi.

Daha sonra Tanğlay, merkeze bağlı Taş ve Zeydan mahallelerinde yol genişletme ve istinat duvarlarının yapımını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kentin 13 mahallesinde çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Tanğlay, “Hazırlanan projelerle ilgili çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösterirken, bizde Bitlis Belediyesi olarak İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz.” ifadesini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir