• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...
Mavi Marmara Gazisi Ateş: Bizim davamız Allah katındadır, eninde sonunda bu hesap onlardan sorulacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyanın birçok yerinden Gazze’ye insani yardım götürmek amacıyla yola çıkanlara, siyonistler tarafından yapılan saldırının 12’nci yıldönümünde İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) konuşan Mavi Marmara Gazisi Abdulhamit Ateş, siyonist işgal rejiminin barbarlığını anlattı.

 

Katil ve işgal çetelerinin acımasızlığına Mavi Marmara Gemisinde şahitlik ettiğini belirten Ateş, “12 yıl önce Mavi Marmara; Gazze üzerinde dünyadaki zulme, zalimlerin yaptığı katliamlara başkaldırı olarak yola çıktı. O gemide bulunmayı elhamdülillah Allah bize de nasip etti. Katil ve siyonist israil ordusunun acımasızlığını ve hukuk tanımazlığını bütün dünyaya biz orada göstermek istedik. Bu katiller o gemide insani yardım taşıyan sivil insanlara, ellerinde hiçbir silah olmayan vicdan sahibi insanları acımasızca katletti, eziyet etti ve işkenceler yaptı. O gemide o gün ben yaralı arkadaşlarımıza yardım ederken bacağımdan bir kurşunla yaralandım. Dahası yaralı iken ayağım kırıldı ve yere düştüm. Yaralı olduğum halde göğsüme nişan alıp plastik mermi ile ateş ettiler, kafama bıçakla vurdular ve gözüme dipçikle vurdular. Bunların karakteri bu. Sizi zayıf gördüğü zaman üzerinize çullanırlar.” ifadelerini kullandı.  

Mavi Marmara’yı unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını aktaran Ateş, devamında şunları söyledi:

Abdulhamit Ateş

“Onlar şunu çok iyi bilsin. Biz çok güçlüyüz. Mavi Marmara'nın 12'nci yıl dönümünde bu unutulmadı ve unutulmayacak da. Çağımızın Süleyman'ları, Davut'ları ve mesajları çağımızın firavunlarına karşı direnişlerini devam ettireceklerdir. Şunu hepimiz çok iyi bilmeliyiz ki zalimlerin yeri cehennemdir. Elhamdülillah bu dünyada ve ahirette mazlumlar kazanacaktır. Zafer inananlarındır.”

Son olarak Ateş, “Mavi Marmara sürecinden sonra yaşanan katliam ve zulümlere karşı; uluslararası ve yerel mahkemelere davalar açıldı. Yerel mahkemelerdeki davalar bir anlaşmayla sonlandırıldı. Bu bizi derinden üzdü ve yaraladı. Ama şunun çok iyi bilinmesini istiyoruz ki, bizim davamız Allah katındadır. Eninde sonunda bu hesap onlardan sorulacaktır.” dedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir