• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2497.742
  • ...
Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Genellikle parçalı ve az bulutlu; Trakya'nın batısı ve Marmara'nın güney kesimleri, Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi, Batı Akdeniz, Mersin ve Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında seyretmekte olan hava sıcaklıklarının, diğer yerlerde artmaya devam ederek mevsim normallerinin 5-7 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, güney ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Edirne'nin güney, Tekirdağ'ın batı çevreleri ile Gelibolu yarımadasının, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra ile Edirne, Kırklareli ve Balıkesir ile Bursa'nın güney çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde güney çevrelerinin, yarın il merkezi ve kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin bu akşam saatlerinde; Kütahya çevrelerinin yarın öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde Batı Akdeniz ve Mersin çevrelerinin, yarın (Cumartesi) Toroslar Mevkii'nin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, güney kesimleri yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Karabük, Bolu ve Düzce çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısı ile Van'ın doğu çevrelerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey ve batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir