• DOLAR 32.506
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2435.104
  • ...
Hür Gençlik Şırnak'ta "Bahar Şenlikleri" düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi veren HÜDA PAR Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulhakim Osal, gençlerin bir arayış içerisinde olduğunu söyledi.

Osal, "Bahar Şenlikleri" etkinlikleri kapsamında futbol, gençlik buluşmaları, açık hava sinema etkinliği, park buluşmaları, piknik, doğa yürüyüşü, bilgi yarışması ve kitap okuma gibi etkinliklerin olacağını söyledi.

Etkinlikler hakkında bilgiler veren Osal, "Genel Merkez Gençlik Kollarımızın tertip ettiği 'Bahar Şenlikleri' etkinlikleri kapsamında Hür Gençlik Şırnak olarak bir takım kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu etkinlikleri organize etmedeki amacımız, helal dairesinin keyfe kâfi olduğunu gençlere ve gençliğe göstermektir. Malumunuz olduğu üzere gençlik bir arayış içerisinde ve birtakım ifsat yapıları da bu arayışın farkında. Bahar şenlikleri etkinlikleriyle gençlerimiz ile aramızda gönül köprüleri kurmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

"Hür ve adil bir geleceğin inşası için bu tür etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz"

Yapacakları bahar etkinliğine gençleri davet eden Osal, "Bize göre bir milletin en büyük zenginliği kendi tarihine, inancına ve değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan gençliğidir. Maddi ve manevi değerlerimizle barışık olarak tesis ettiğimiz bu tür ortamlarla bu zengin sermayeyi muhafaza etmeye gayret ediyoruz. İlkeli ve bilinçli bir neslin inşası için bu tür etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz. Hür Gençlik Şırnak olarak bahar şenliği etkinliklerimizin hür ve adil bir geleceğin inşasında 'kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik' tasavvurumuza vesile olmasını diliyor, tüm Şırnak gençliğini etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir