• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Gençliği tehlikede olan bir milletin geleceği karanlıktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

​​HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bahar Şenlikleri" etkinlikleri kapsamında, Sincan Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen etkinlikte okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, gençlerin sorularını cevapladı.

Programa HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yanı sıra Parti Genel Sekreteri Şehzade Demir, HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir, Ankara il Başkanı Ahmet Karaarslan, Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yoldaş, Ankara il ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda genç katıldı.

 

Programın ardından İLKHA'ya konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, gençlerin genel anlamda memleket meselelerine olan ilgisinden memnun kaldığını belirtti.

Yapıcıoğlu, "HÜDA PAR Gençlik Kolları ve Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın tertiplediği, mayıs ayı boyunca Türkiye'nin her tarafında 'Bahar Şenlikleri' programları var. Bugün Ankara ayağı vardı. Buradaki gençlerimizle bir araya geldik; sorularını cevapladık ve sorunlarını dinledik. İnşallah bu tür programlar hayırlara vesile olur ve Türkiye'nin dört bir tarafında gençliğin uyanışına vesile olur diye temenni ediyoruz. Gençliği tehlikede olan bir milletin geleceği karanlıktır. İnşallah biz gençlerimizi bu tehlikelere karşı uyarıp şuurlu bir gençliğin yetişmesi, gençlerimizin tehlikelere karşı uyanık olması ve bu tehlikelerin farkında olan, onlara karşı tedbirini alan ve inşallah diğer gençleri de bu tehlikelere karşı koruyan bir gençlik yetiştirme azmindeyiz. Bu çalışmalar inşallah devam edecek. Toplumun her katmanına ilişkin çalışmalar var ama özellikle gençlere yönelik çalışmaların mutlaka büyük bir titizlikle ve çok büyük bir ciddiyetle yapılması gerektiğine inanıyoruz. Herkesin bu konuda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekir." dedi.

"Gençlerimizin memleketin meseleleriyle genel anlamda olan ilgileri bizi memnun etti"

Geçlerin HÜDA PAR'ın çözüm önerilerine yönelik sorular sorduğunu belirten Yapıcıoğlu, "Özellikle memleketin eğitim politikaları, gençlik politikaları ve biraz da ekonomiye dair merak ettikleri soruları vardı. Ayrıca son dönemde mülteciler ya da sığınmacılar üzerine, bizim tabirimizle 'muhacirler' üzerinden bir ırkçılık ve yabancı düşmanlığı dalgası oluşturulmak isteniyor. Buna ilişkin sorular da vardı. Gençlerimizin memleketin meseleleriyle genel anlamda olan ilgilerini görmek bizi memnun etti. Yaklaşık 10 aydır memleketin her tarafını dolaşıyoruz. Hemen her tarafta bu işin içinde olan insanların sorduğu sorulardan belki daha kapsamlı sorularla karşılaştık. Bu bizi memnun etti ve sevindirdi. Gençlerimiz memleketle ve memleketin sorunlarıyla ilgilidir; sorunların farkındadır. HÜDA PAR olarak çözüm önerilerimize yönelik sorular sordular. Biz de zaman el verdiği sürede kısa da olsa bu sorulara cevap vermeye çalıştık. İnşallah bu programlar hayırlara vesile olur." temennisinde bulundu.

Konuşmanın ardından program ikramlar ve gençlerin halay çekmesi ile son buldu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir