• DOLAR 32.813
  • EURO 35.484
  • ALTIN 2525.448
  • ...
Siyonist işgalcilerden ABD'ye üst düzey ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist Ulusal Güvenlik Danışmanı Eyal Hulata öncülüğündeki  bir heyet, gelecek hafta bölgesel konuları ele almak üzere ABD'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

Axios'un haberine göre, Hulata liderliğindeki heyetin, Beyaz Saray Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile yapılacak görüşmelerde, Suudi Arabistan-Siyonistler ilişkilerin normalleşmesi girişimleri, ABD Başkanı Joe Biden'ın yaz aylarında planladığı Orta Doğu ziyareti ve bir sonuca varılmaması sebebiyle durdurulan İran nükleer müzakereleri gibi meseleleri ele alacağı bildirildi.

ABD'de yapılacak görüşmelerde esas konu İran olacak
Öte yandan ABD'nin, SİYONİSTLER-Suudi Arabistan-Mısır arasında gizli yürüttüğü müzakerelerde kilit bir isim olan Hulata, haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu toplantısında, ABD'li ve Avrupalı yetkililerin İran üzerinde baskı kurmasını istiyor.

İran Devrim Muhafızları Ordusunun ABD terör örgütleri listesinden çıkarılmasına karşı lobicilik faaliyetleri içerisinde bulunan Hulata ve ekibi, ABD'nin yakın bir zaman içerisinde İran ile nükleer müzakerelerde anlaşma sağlamaması amacıyla Washington yönetimi yetkililerini bilgilendirdiği belirtiliyor.--Mepa News

Bu haberler de ilginizi çekebilir