• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına çok sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında 'Yurtdışına kaçacak' sözlerinin ardından AK Parti'den çok sert yanıt geldi. Parti sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun karanlık odakların tercümesini yaptığını dile getirdi.

 

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

KARANLIK ODAKLARIN PROPAGANDASININ TERCÜMESİ

"Dün, bir siyasi parti genel başkanının kendisini ve partisini karanlık çevrelerin propoganda aygıtı haline getirmesine şahit olduk. Sn Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızın ülkeden kaçacağını söylemesi karanlık odakların propagandasının tercümesinden başka bir şey değildir!

Cumhurbaşkanımız defalarca her türlü bilinen ve bilinmeyen suikast girişimine karşı durdu. Türkiye’ye hizmeti bir kader gibi yaşadığını defalarca gösterdi. 

Cumhurbaşkanımıza dönük söylenen o çirkin sözler, söyleyenlerin alnına iftira olarak yapışmıştır.

KİMLERİN BUNA ALET OLDUĞU AÇIK

Etrafımızda olup bitene bakın. Türkiye’nin bu gelişmeler karşısındaki duruşuna bakın. Cumhurbaşkanımıza “kaçacak” denmesinin kimlerin kara propaganda aygıtında üretildiği net görülür. Kimlerin buna alet olduğu ise açıktır.

Herkes biliyor ki, Cumhurbaşkanımız milletine ve Türkiye’ye aşkla bağlıdır. Bunu sorgulamaya kalkanlar, sadece kendilerinin Türkiye’ye bağlılıklarını  sorgulamış olurlar.

Milletimiz Türkiye’nin devlet başkanına dönük bu iftira kampanyasının Türkiye’ye zarar vermek amacı taşıdığının farkındadır. Karanlık odakların yıllardır yürüttüğü bu faaliyetler hep hezimete uğramıştır. Onların siyasi aletleri de milletimizden gereken cevabı alacaktır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir