• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Kılıçdaroğlu'nun sözlerine AK Parti'den ilk yanıt!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"ŞİDDETLE KINIYORUZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan ile ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınadığını ifade eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Sn Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu’nun beyanları, bir siyaset biçimi değil iftira kampanyasıdır…" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bir sürü temelsiz iddia ortaya attığını ifade eden Çelik, "Kılıçdaroğlu, şimdiye kadar bir sürü temelsiz iddia ortaya atıp belge bilgi açıklayacağım dedi. Ancak açıklamaları hiçbir siyasi netice doğurmadı. Tüm bu açıklamalar çevre kirliliğinden başka birşey üretmemiştir.

Kılıçdaroğlu, Sn Cumhurbaşkanımızla ilgili “kaçacak” ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür." açıklamasında bulundu.

"VESAYET ARAYIŞINDA"

Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalarının vesayet arayışı olduğunu söyleyen Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun devlet bürokrasisini sürekli olarak tehdit etmesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini işlemez hale getirmeye dönük bir teşebbüstür. Bu hiçbir şekilde siyasi bir yaklaşım değil, geçmişte örnekleri görülen bir vesayet arayışıdır.

Kılıçdaroğlu’nun ülkemizi istikrarsızlaştırmaya dönük beyanları, cılız kalmaya mahkumdur. Bu beyanlar millet odaklı bir siyaset anlayışından yoksundur. Başkalarının dediklerinin kötü bir tercümesidir.

CHP yönetimi, siyasete nefret yazılımı yüklemeye çalışıyor. Bu CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın haketmediği bir durumdur. Nefret siyasetine karşı durmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir