• DOLAR 32.498
  • EURO 34.615
  • ALTIN 2478.317
  • ...
Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Geçen hafta İP lideri Meral Akşener, "Abdülhamid Han Osmanlı padişahı. O günün şartlarında oluşan demokrasi rüzgârlarının yansıması var. O tavır karşısında bir davranış biçimi var. Hürriyet ve İtilaf da var İttihat ve Terakki Cemiyeti de var. Bu bir istibdat sistemine karşı, istibdat rejimine karşı tekleşmeye tek adamlığa doğru giden bir sisteme karşı başkaldırıdır. Buranın öznesi eğer Abdülhamid ise bugünün öznesi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onu söylemeye çalışıyorum." sözleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Osmanlı Sultanı Abdulhamid Han'ı hedef almıştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında isim vermeden Akşener'i eleştirdi

Bahçeli şunları kaydetti:

"Osmanlı İmparatorluğu'nda tahta çıkan hiçbir padişah, asla ve kat'a kendi çıkarını devletinin ve milletinin çıkarı üzerine görmemiştir. Abdulhamit'i kimler sevmiyorsa, tedavi edilmemiş kuyruk acısını hala kimler çekiyorsa onlara dikkat edeceğiz çünkü onlar Batı'nın içimize yuvalanmış etki ajanlarıdır. 1900'lü yılların başında sahnelenen kahpe oyunların günümüzdeki mültezimleridir.

ABDULHAMİD'İ ERMENİLER, SÖMÜRGECİLER, CASUSLAR TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARI SEVMEZ!

Gafiller ne istiyorlar tarihimizden? Neyin istibdatından bahsediyorlar? Bilmedikleri, bilemeyecekleri, tanımadıkları, kafalarının ve kalplerinin yetmeyeceği büyüklerimizi hangi bilgi ya da belgelerle itham ederler? Cumhurbaşkanımız Erdoğan bugünün Abdulhamit'i olarak görünüyorsa bizce hiçbir mahsuru yoktur.

Abdülhamit Han'ın seveni kadar sevmeyeni de vardır. Abdülhamit'i Ermeni çeteciler sevmez, sömürgeciler sevmez, casuslar sevmez, Türk ve İslam düşmanları hiç sevmez. Madem tarihi bilmezler o halde ne diye gerçeğe kara çalmaya kalkarlar. Gafiller ne istiyorlar tarihimizden. Bilmedikleri, bilemeyecekleri büyüklerimizi hangi bilgi ya da belgelerle itham ederler.

Bahçeli konuşmasında ev kiralarından da bahsetti ve kiraların yükselmesinde FETÖ parmağına işaret etti

Bu haberler de ilginizi çekebilir