• DOLAR 32.575
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2434.47
  • ...
HÜDA PAR Mersin İl Başkanlığından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mersin İl Başkanlığı Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahir Uysal, Akdeniz İlçe Başkanı Cahit Kanta ve partililerden oluşan heyet, Çilek Mahallesi Bekirdede yolu üzerinde bulunan esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnafla sohbet ederek durumlarını soran Uysal, daha sonra vatandaşları dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları heyete aktardı.

"Memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı var!"

Esnaf ziyareti sonrası konuşan HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahir Uysal, esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

HÜDA PAR'ın misyonunu esnafa aktardıklarını belirten Uysal, "İl ve İlçe teşkilatlarımız ile ilçe, belde, köy ve mahalle gözetmeksizin saha çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı var sloganı ile alan çalışmalarımızı büyük bir şevkle yapıyoruz. Gördük ki insanların partimize büyük bir teveccühü var." dedi.

Esnaftan dinlediği sıkıntıları dile getiren Uysal şöyle konuştu:

''Bugün de esnafımızı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledik. Genel olarak esnafımız işlerin zayıflamasına, yolların alt yapı çalışmaları için kazılıp iki sene geçmesine rağmen hala toz toprak halinde bırakılmasına ve bu durumun dükkânların ve evlerin büyük bir toza maruz kalmasına sebep olduğunu belirttiler. Tır geçiş güzergâhının farklı bir alana yönlendirilmesi de en çok dile getirilen hususlar arasında. Esnafımızın aynı zamanda şundan yakındığını gördük: 'Siyasiler seçime az bir zaman kala sürekli gelip bizden oy istiyorlar. Ama seçim bittiğinde gelip sorun ve sıkıntılarımızı dinlemiyorlar. Biz yetkililere müracaat ettiğimiz zaman yüzümüze bile bakmıyorlar.' Biz HÜDA PAR olarak sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli esnafımızın ve halkımızın yanındayız, onların sorun ve sıkıntılarını dinliyor ve gündeme getiriyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir