• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan “E-Ticaret ve Kişisel Gelişim” semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) üyelerine yönelik, “Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Eğitimi ile Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi” hakkında 29 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da Belde Mahallesi’nde bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda seminer verilecek.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “E-Ticaret ve Kişisel Gelişim” gibi birçok konuda eğitim verileceğini söyledi.

Çiftçi, “E-ticaret hacmi, pazarı, gerekli alt yapısı, süreçleri, yazılımlar, ürün ve tedarikçiler ve tüketici analizleri gibi konularda bilgiler verilen seminerde, kendi sanal mağazalarını kurmak isteyen katılımcıların merak ettikleri konular aydınlatılacak. Bununla beraber etkili iletişim ve beden dilinin eğitimi içinde birçok konuda interaktif olarak bilgiler ve eğitimler verilecektir.” ifadelerini kullandı.

Çiftçi, oda üyelerine, tüm esnaflara ve gençlere çağrıda bulunarak seminere katılmalarını ve bu gibi programlardan yararlanmalarını istedi.

E-Ticaret Destek Uzmanı Bekir Doğan, “Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Eğitimi”, Diksiyon ve İletişim Eğitmeni Uğur Yılmaz Kurt “Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi” hakkında seminerler vereceği bildirildi.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir