• DOLAR 32.558
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2427.196
  • ...
Köprülü kavşakların yapımına Haziran'da başlanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, uzun zamandır merakla beklenen köprülü kavşaklara Batman’ın en kısa zamanda kavuşacağını söyledi.

 

Ziver Özdemir, Batman trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak köprülü kavşakların yapımına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Eski Devlet Hastanesi Kavşağı, Anadolu Lisesi Kavşağı (Şevket Başak Kavşağı), Gültepe Bölge Hastanesi Kavşağı olmak üzere 3 noktada yapılacak köprülü kavşaklar için ilk kazmanın Haziran ayının ilk haftasında vurulacağını bildirdi.

 

22 Şubat’ta ihalesi gerçekleştirilen Batman Şehir geçişi köprülü kavşaklarının ihale sürecinin tamamlandığını ve Haziran ayı başında işe başlanacağını aktaran Özdemir, köprülü kavşakların 240 günde tamamlanmasının öngörüldüğünü dile getirdi.

 

Yaklaşık 27 milyon TL’ye mal olması beklenen Köprülü Kavşakların zamanında bitirilebilmesi ve aksaklık yaşanmaması için ilgili kurumlara gerekli bildirimin yapıldığını hatırlatan Özdemir, Batman’a kazandırılan bu projelerin zamanında bitirilmesinin trafik akışı açısından önemli olduğunu sözlerine ekledi.(Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir