• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2299.224
  • ...
İslami Cihad Hareketi liderlerinden Hıdır Adnan: İşgalcinin tehdit gücü kırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'de faaliyet gösteren İslami Cihad Hareketi liderlerinden Hıdır Adnan, siyonist işgal rejiminin Cenin'de bulunan mülteci kampına sürekli saldırdığı her seferinde başarısızlıkla sonuçlandığını belirtti.

İşgalci siyonist rejimin saldırılarına karşı mücadele eden Filistin direnişi hakkında konuşan İslami Cihad Hareketi liderlerinden Hıdır Adnan işgalci siyonistlere yapılması gerekenleri yaptıklarını, Mescid-i Aksa ve Kudüs'ü kahramanca savunduklarını ifade etti.

Yaptığı açıklamada direnişçilerin kahramanlık göstererek işgalci siyonistlerin tehdit gücünü kırdıklarını, hayal kırıklığı içinde zelil bir şekilde geri çekilmek durumunda kaldıklarını ifade eden Hıdır Adnan, "Mülteci kampı halkı ile direnişçilerin çatışmada sırtlarını dönmeleri veya beyaz bayrak kaldırmaları mümkün değildir. Çünkü bu onların cihad akidesidir. İşgalciden gördükleri bütün zulüm, barbarlık ve insanlık dışı muameleye rağmen şimdiye kadar birçok şehit ve fedai bu yolda yürüdü. Silah ve mermi kıtlığına rağmen halkın ve direnişin her ihtimale karşı hazırlığı var. Bir şeyler yapma gayret ve çabası da var." ifadelerini kullandı.

Batı Şeria'nın direnişi sürdüren ve imkanlarını seferber eden yer olduğunu, direnişin ağır ama emin adımlarla yürüdüğünü belirten Adnan, "Filistin'deki direniş güçleri ve grupları işgalciye Cenin halkının yalnız olmadığını bilmesi gerektiğini bildirdi. Cenin halkına dokunmak mübarek Mescid-i Aksa'ya dokunmak gibidir. Filistinliler mal ve silahla Cenin'deki direnişi desteklemeye devam etmeliler. Siyonist güçlerin baskınlarına karşı duran ve bütün girişim ve planlarını boşa çıkaran Cenin şehrini, halkını ve direnişçilerini selamlıyorum." dedi.- İslami Analiz

Bu haberler de ilginizi çekebilir