• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Minik hafız adayları sınavda ter döktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için Batman’daki tek Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokuluna kayıt yaptırmak isteyen 98 minik öğrenci hafızlık eleme sınavına katıldı.

 

Yapılan sınavla ilgili açıklama yapan Batman Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Salih Tatlı, eleme sınavına 98 öğrencinin katıldığını söyledi.

“Batman’daki ilk ve tek hafızlık okulu”

Hafızlık Proje Ortaokulunun Batman’da ilk ve tek olduğunu vurgulayan Tatlı, çocuklarını sınava getiren velilere teşekkür ederek, “Gönüllerin piri Kur’an ve İslam’a hizmetkâr edecek gençlerle bir ve beraber olmak için buradayız. Bu işe gönül veren siz kıymetli velilerimizle bir aradayız elhamdülillah. Siz çocuklarınızı bu işe yönlendirmekle İslam’a hizmet edecek genç nesillerin yetişmesine vesile olacaksınız inşallah.” ifadelerini kullandı.

“Öğrenciler hem hafızlık eğitimi görecek hem de akademik derslerine devam edecek”

Proje okuluna girecek öğrencilerin hem hafızlık eğitimi göreceklerini hem de normal derslerinden de geri kalmayacaklarını belirten Tatlı, “Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden yaratana şükürler olsun ki hem hafızlık hem de akademik derslerinden geri kalmadan öğrencilerimize eğitim öğretin faaliyetlerini vereceğiz. Bundan sonraki nesillere örnek olmak adına güzel bir işe imza attınız. Allah razı olsun.” dedi.(İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir