• DOLAR 32.51
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2472.806
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkez Şahinbey ilçesi 60. Yıl Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Göçer, esnafın sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen Göçer, esnafın yanı sıra mahalledeki vatandaşların da sorun ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

 

Ekonomik sıkıntılar, zamlar ve yanlış uygulanan politikalar nedeniyle zor günlerden geçtiklerini dile getiren esnaf, HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yerinde birebir sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinledikleri için HÜDA PAR heyetine çok minnettar olduklarını ifade eden esnaf, esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerinin yetkililer tarafından görmezlikten gelinmemesi gerektiğini belirterek çağrıda bulundu.

Göçer'e yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, zamlar, hayat pahalılığı ve alım gücünün düşmesinden dolayı işlerinin durgun olduğunu ve zor günler geçirdiklerini dile getirdiler.

HÜDA PAR olarak her zaman sahada olduklarını, esnafın ve vatandaşların, sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini belirten Göçer, esnafa yönelik ziyaretlerinin aksamadan devam ettiğini ve edeceğini söyledi.

Ziyaretlerde esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediklerini ve taleplerine kulak verdiklerini ifade eden Göçer, esnafın sıkıntılarının bir an önce giderilmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi getirilmesini istedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir